Diensten

Neem contact op

Kitten

01.

Wij verzorgen al uw kitwerk voor iedere klus. Er wordt alleen met hoogwaardig materiaal gewerkt. Hierdoor blijft de kit lang mooi, en hoeft u zich geen zorgen te maken over bijvoorbeeld loszittende stukken. 

Tegelwerk

02.

Bent u op zoek naar tegelwerk? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u bij de aankoop van de tegel, leggen de tegels en laten alles schoon achter. Voor alle soorten tegels en tegelwerk kunt u bij ons terecht. Zowel binnen- als buitentegelwerk van klein tot groot formaat. 

Coating

03.

Een vloercoating is mooie oplossing voor onderhoudsarme strakke vloeren. Een vloer die bestand is tegen stof, vuil en water. Bent u benieuwd naar de toepassingen van een vloercoating? Informeer naar de mogelijkheden. 

Gietvloeren

04.

Op zoek naar een naadloze vloer? Een gietvloer is wellicht een uitkomst voor u. Met een gietvloer geniet van een egale strakke vloer. Comfortabel aan uw voeten, naadloos en drempelloos. Gietvloeren zijn zeer onderhoudsarm. 

Afdichten

05.

Wij zijn pas klaar met een klus als u geheel tevreden bent. Hierbij hoort ook afdichten van een vloeren, badkamers, tegels etc. 

Schilderen

06.

Wij verzorgen ook schilderwerk. Zowel buiten- als binnenschilderwerk van iedere oppervlakte. Wij gebruiken hoge kwaliteit verf en helpen u met kiezen van de kleur 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Of het nou gaat om een vraag, advies of offerte u kunt altijd contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer.